Velkommen!

Vi er en kristen menighet som ble startet i Elnesvågen i Fræna kommune. Hit kommer mennesker i alle aldre fra Fræna-, Molde- og Kristiansundsregionen. Nå samles vi også i Fridtjof Nansensgate 6 i Kristiansund. Vi er kjent for et aktivt barne- og ungdomsarbeid, men har også søndagsmøter, gatekirke, bønnemøter, diverse kurs (f.eks. Alphakurs og Bibelskole) og ikke minst Vennetreff for de litt eldre.

Vårt mål er å skape et bilde av hva det betyr å være en kristen i dagens samfunn, slik at du kan ta stilling til om dette er noe for deg. Vi vil hjelpe folk og hverandre til å leve et godt liv i felleskap med Gud, familie og venner. Når vi møtes er det mye sosialt og vi serverer ofte god mat, kaffe og kanskje noen godsaker.

Hva kan du forvente?

I Nordvestkirka ønsker vi å ha et åpent og inkluderende miljø. Vi har ingen kleskode eller andre forventinger til deg når du kommer. På et vanlig møte starter vi gjerne med noen sanger. Deretter deler en eller flere sine tanker rundt Bibelen, livet og menigheten. Vi samler som regel inn en «kollekt», en frivillig pengegave som hjelper oss å drive arbeidet. Hvis du ønsker å bli bedt for er det alltid rom for dette etter møtet.

Finn din plass!

Vi har et bredt utvalg aktiviteter og kurs, slik at alle skal kunne finne sin plass i menigheten. Mesteparten av arbeidet i menigheten er også basert på frivillig engasjement; om du vil hjelpe til i kafé, på kjøkken, med lyd og bilde eller i barnearbeidet, gjør vi vårt beste for at du skal finne din plass. Dette er også en fin måte å få nye venner på.

Søndagsmøter

Elnesvågen: Vi samles hver søndag kl. 11. Ta med hele familien og kom gjerne 15 min tidlig for å ta en kaffekopp og bli kjent! Barn fra 4 år kan gå ned på Søndagsskolen kl 11.30 og høre fortellinger fra Bibelen tilpasset dem, leke, synge og lage ting. Les mer..

Kristiansund: Vi møtes første og tredje søndag hver måned kl. 16:00, kafeen er åpen fra 15:30.

Vanlige spørsmål

Nei, man trenger ikke å være medlem for å komme på møter eller delta i andre aktiviteter. Et medlemskap i Nordvestkirka er i hovedsak et spørsmål om tilhørighet og engasjement. Vi oppfordrer de som kommer regelmessig til å melde seg inn.
Nei, man må ikke være kristen for å komme til Nordvestkirka, men vit at vi er det! Vi har alle opplevd hvordan Gud har forvandlet våre liv og det er grunnen til at vi møtes. Om du har spørsmål om meningen med livet, hvorfor vi er her eller lengter etter noe mer, da passer du perfekt. Vi tror at vi kan lære mye av hverandre og hverandres erfaringer, og ønsker å skape en plass for dette.
Vi ønsker alle å bli kjent med deg og svare på dine spørsmål. På søndagsmøtene vil det alltid være en møtevert som møter deg i døra som du kan henvende deg til. Det er også mulig å sende en henvendelse gjennom nettsiden.

Hvor er Nordvestkirka?

Elnesvågen: Vårt lokale finner du i Urdavegen 31 like utenfor Elnesvågen retning Bud. Ta av til høyre før Løken Transport (fra Elnesvågen). Følg veien videre ca 200-300 meter. Dette tar deg opp på baksiden av lokalet, som ligger da til venstre ned mot fylkesveien. Tar du bussen kan du gå opp fra gang- og sykkelveien like ved tomtegrensen.

Kristiansund: Her finner du oss i Fridtjof Nansensgate 6, som tidligere var Baptistkirka i Kristiansund.

Book your tickets