0 All Booked All Booked All Booked 4431 Minikonferanse Duane Sheriff https://www.nordvestkirka.no/event/minikonferanse/?event_date=2019-09-17&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-09-17

Minikonferanse Duane Sheriff


Register 2019-09-17 18:00 2019-09-17 21:00 Europe/Oslo Minikonferanse Duane Sheriff

Vi er veldig glad for å kunne invitere til en konferanse med pastor Duane Sheriff fra Oklahoma, USA. Duane Sheriff er en god venn av Andrew Wommack og er en mye brukt gjestelærer på Charis Bible College ulike steder i verden. Det er første gang Duane Sheriff taler i Norge, og vi kjenner oss privilegert som får være vertskap for denne konferansen. Han er pastor for en flerstedsmenighet i Oklahoma og har et stort hjerte for den lokale menigheten. Sheriff er en dyktig kommunikator som har oppdaget prinsipper i Bibelen og formidler dem veldig praktisk for hverdagslivet. Minikonferansen består av to kveldsseminarer om vekst – i eget liv, familie og samfunn! Det du sår er det du får. Hva skaper vekst og hva skaper stagnasjon? I tillegg inviterer vi til et eget seminar for pastorer og ledere onsdag 18. september som starter med lunsj kl 11.30. Det vil være åpen kafé før seminarene fra kl. 16:30 til 18:00. Konferansen er gratis, men det er nødvendig med påmelding. Bruk knappen for billetter og fyll inn nødvendig informasjon. Dette for at vi skal kunne forberede konferansen best mulig. Tolking til norsk går via headset, viktig å si fra om tolking behøves slik at vi kan bestille nok headset. Lovsangen blir ledet av våre to dyktige lovsangsledere Edward Tornes & Øyvind Drejer Haldorsen. Vi tror dette blir inspirerende, lærerike og relasjonsbyggende dager. Velkommen fra fjern og nær! Grip denne unike muligheten til påfyll! FOR TILREISENDE: Nærmeste flyplass er Molde lufthavn Årø. Det går buss til Molde sentrum og til Elnesvågen. Det er også bilutleie på flyplassen. Det er 20 minutt fra flyplassen og 30 minutt fra Molde til konferanselokalene. Vi kan også tilby henting for de som kommer til Molde med flyet kl 17 tirsdag, si fra i påmeldingen. Her er et par forslag på hotell i Molde: – Scandic Seilet i Molde: www.scandichotels.no/hotell/norge/molde/scandic-seilet – Molde Fjordstuer: www.classicnorway.no/hotell/hotell-molde-fjordstuer/ Her kan du sjekke bussrutene: www.frammr.no/FRAM/Ruter/Buss/Fraena-Eide-Midsund-og-Aukra Hvis mange overnatter i Molde kan vi sette opp felles transport til og fra møtene i Elnesvågen. Si ifra i påmeldingen om du er interessert! Ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål, så hjelper vi deg gjerne!

Urdavegen 31, 6440 Elnesvågen post@frenapinsemenighet.no

Vi er veldig glad for å kunne invitere til en konferanse med pastor Duane Sheriff fra Oklahoma, USA. Duane Sheriff er en god venn av Andrew Wommack og er en mye brukt gjestelærer på Charis Bible College ulike steder i verden.

Det er første gang Duane Sheriff taler i Norge, og vi kjenner oss privilegert som får være vertskap for denne konferansen. Han er pastor for en flerstedsmenighet i Oklahoma og har et stort hjerte for den lokale menigheten. Sheriff er en dyktig kommunikator som har oppdaget prinsipper i Bibelen og formidler dem veldig praktisk for hverdagslivet.

Minikonferansen består av to kveldsseminarer om vekst – i eget liv, familie og samfunn! Det du sår er det du får. Hva skaper vekst og hva skaper stagnasjon? I tillegg inviterer vi til et eget seminar for pastorer og ledere onsdag 18. september som starter med lunsj kl 11.30.

Det vil være åpen kafé før seminarene fra kl. 16:30 til 18:00.

Konferansen er gratis, men det er nødvendig med påmelding. Bruk knappen for billetter og fyll inn nødvendig informasjon. Dette for at vi skal kunne forberede konferansen best mulig.
Tolking til norsk går via headset, viktig å si fra om tolking behøves slik at vi kan bestille nok headset.

Lovsangen blir ledet av våre to dyktige lovsangsledere Edward Tornes & Øyvind Drejer Haldorsen.

Vi tror dette blir inspirerende, lærerike og relasjonsbyggende dager. Velkommen fra fjern og nær! Grip denne unike muligheten til påfyll!

FOR TILREISENDE:
Nærmeste flyplass er Molde lufthavn Årø. Det går buss til Molde sentrum og til Elnesvågen. Det er også bilutleie på flyplassen. Det er 20 minutt fra flyplassen og 30 minutt fra Molde til konferanselokalene. Vi kan også tilby henting for de som kommer til Molde med flyet kl 17 tirsdag, si fra i påmeldingen.

Her er et par forslag på hotell i Molde:
– Scandic Seilet i Molde: www.scandichotels.no/hotell/norge/molde/scandic-seilet
– Molde Fjordstuer: www.classicnorway.no/hotell/hotell-molde-fjordstuer/

Her kan du sjekke bussrutene:
www.frammr.no/FRAM/Ruter/Buss/Fraena-Eide-Midsund-og-Aukra

Hvis mange overnatter i Molde kan vi sette opp felles transport til og fra møtene i Elnesvågen. Si ifra i påmeldingen om du er interessert!

Ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål, så hjelper vi deg gjerne!

The Schedule

16:30 - 18:00 17/9: Åpen kafé
18:00 - 21:00 17/9: Kveldsmøte m/ Sheriff
11:30 - 14:00 18/9: Lederseminar m/lunsj
16:30 - 18:00 18/9: Åpen kafé
18:00 - 21:00 18/9: Kveldsmøte m/Sheriff