0 All Booked All Booked All Booked 4601 AVLYST: Bønnemøte https://www.nordvestkirka.no/event/bonnemote-20/?event_date=2020-01-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-01-07

AVLYST: Bønnemøte


2020-01-07 18:30 2020-01-07 19:30 Europe/Oslo AVLYST: Bønnemøte

Alle våre offentlige arrangement er avlyst inntil videre grunnet spredningen av Koronavirus. Alle er velkommen til bønnemøte! Mange tror at bønn er noe man gjør alene, men en viktig del av å være en menighet er faktisk å komme sammen for å be. Vi mennesker er sosiale, og vi trenger et fellesskap rundt oss, også når vi ber. Derfor inviterer vi til bønnemøte en gang i uken! Det betyr ikke at vi ikke ber resten av uka, men at denne tiden er satt av spesielt til å be i fellesskap. Når vi ber opplever vi ofte å forstå bedre det gode Gud har for oss, ja, som han faktisk allerede har forberedt for oss, både i vårt personlige liv og i menighetsfelleskapet. Det vil også være åpent for forbønn om det skulle ønskes. Husk at du ikke står alene – velkommen på bønnemøte!

Urdavegen 31, Elnesvågen post@frenapinsemenighet.no

Alle våre offentlige arrangement er avlyst inntil videre grunnet spredningen av Koronavirus.


Alle er velkommen til bønnemøte! Mange tror at bønn er noe man gjør alene, men en viktig del av å være en menighet er faktisk å komme sammen for å be. Vi mennesker er sosiale, og vi trenger et fellesskap rundt oss, også når vi ber. Derfor inviterer vi til bønnemøte en gang i uken! Det betyr ikke at vi ikke ber resten av uka, men at denne tiden er satt av spesielt til å be i fellesskap. Når vi ber opplever vi ofte å forstå bedre det gode Gud har for oss, ja, som han faktisk allerede har forberedt for oss, både i vårt personlige liv og i menighetsfelleskapet. Det vil også være åpent for forbønn om det skulle ønskes. Husk at du ikke står alene – velkommen på bønnemøte!

The Schedule

18:30 - 18:45 Ord til oppmuntring
18:45 - 19:30 Bønn, tilbedelse & forbønn