0 All Booked All Booked All Booked 5132 Back to Church Party Kristiansund https://www.nordvestkirka.no/event/back-to-church-party-kristiansund/?event_date=2020-09-06&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-09-06

Back to Church Party Kristiansund


2020-09-06 16:00 2020-09-06 18:00 Europe/Oslo Back to Church Party Kristiansund

Nå er det tid for å treffes i kirka igjen! Vi planlegger «Back to Church party» søndag 23. august i Elnesvågen og 6. september i Kristiansund. Det gleder vi oss til! :) Det er så godt for oss som felleskap å endelig få møtes igjen. Endelig få se ansiktene og snakke sammen. Dele liv og hjerter. Tenk på at i kirkens 2000 årige historie, har den aldri vært stengt ned på den måten vi nå har vært med på. Det har heller ikke vår kirke i sin 80 årige historie. Da er det jo en del spørsmål som reiser seg. Har kirken overlevd dette? Har troen overlevd? Har du overlevd? Som kirke tror vi selvfølgelig at både kirken, troen og du overlever dette. Vi tror at Guds ord, som er bygd inn i oss over lang tid, bærer oss med styrke gjennom alt. Allikevel er det faktisk sånn at den kristne troen ikke bare er en privatsak, noe som jeg kan leve helt alene. Troen er for fellesskapet og det er der vi kan leve den ut. Derfor er det nå godt, riktig og viktig at vi møtes som kirke igjen. I følge ekspertene er Korona-krisen langt ifra over, og mest trolig kommer den ikke til å være det på en lang stund ennå. Men myndighetene har nå åpnet opp for at vi som kirke kan begynne å treffes igjen – Hurra! Vi må bare være flinke til å finne måter å treffes på som går å kombinere med smitte sikkerhet og ansvarlighet fra vår side. De nye retningslinjene sier at vi kan treffes inntil 200 personer, men det er fremdeles de samme smittevernsrestriksjonene som gjelder: vask hendene, hold én meters avstand og hold deg hjemme om du ikke er frisk. Følg med på Facebook for arrangementene fremover både i Elnesvågen og Kristiansund. Dere er hjertelig velkommen til å bli med! Skulle det bli for fullt, tar vi i bruk kjelleretasjen også.

Fridtjof Nansensgate 6, Kristiansund

Nå er det tid for å treffes i kirka igjen!

Vi planlegger «Back to Church party» søndag 23. august i Elnesvågen og 6. september i Kristiansund. Det gleder vi oss til! :) Det er så godt for oss som felleskap å endelig få møtes igjen. Endelig få se ansiktene og snakke sammen. Dele liv og hjerter.

Tenk på at i kirkens 2000 årige historie, har den aldri vært stengt ned på den måten vi nå har vært med på. Det har heller ikke vår kirke i sin 80 årige historie. Da er det jo en del spørsmål som reiser seg. Har kirken overlevd dette? Har troen overlevd? Har du overlevd? Som kirke tror vi selvfølgelig at både kirken, troen og du overlever dette. Vi tror at Guds ord, som er bygd inn i oss over lang tid, bærer oss med styrke gjennom alt. Allikevel er det faktisk sånn at den kristne troen ikke bare er en privatsak, noe som jeg kan leve helt alene. Troen er for fellesskapet og det er der vi kan leve den ut. Derfor er det nå godt, riktig og viktig at vi møtes som kirke igjen.

I følge ekspertene er Korona-krisen langt ifra over, og mest trolig kommer den ikke til å være det på en lang stund ennå. Men myndighetene har nå åpnet opp for at vi som kirke kan begynne å treffes igjen – Hurra! Vi må bare være flinke til å finne måter å treffes på som går å kombinere med smitte sikkerhet og ansvarlighet fra vår side. De nye retningslinjene sier at vi kan treffes inntil 200 personer, men det er fremdeles de samme smittevernsrestriksjonene som gjelder: vask hendene, hold én meters avstand og hold deg hjemme om du ikke er frisk.

Følg med på Facebook for arrangementene fremover både i Elnesvågen og Kristiansund.

Dere er hjertelig velkommen til å bli med!

Skulle det bli for fullt, tar vi i bruk kjelleretasjen også.

The Schedule

15:30 - 16:00 Åpen kafé
16:00 - 18:00 Møte med tale og sang